Vårrullar med kyckling

Superenkelt vårrullar. De är goda!
30 st.
Ingredienser

200 g kycklingsfärs
110 g grovt riven morot
110 g strimlad vitkål
1 påse vårrulleplattor storlek 215mmx215mm (tinade)
1.5 msk matolja
80 g glasnudlar
3 tsk Maggi-sås
2 msk ostronsås
4 tsk thailändsk sojasås
1 ägg
Frityrolja
Fyllning
1. Lägg glasnudlar i ljummet vatten ca: 10 minuter. Ta sedan upp nudlarna och låt vattnet rinna av i ett durkslag.
2. Häll oljan i en stekpanna på mediumvärme och tillsätt kycklingsfärsen. Stek till färsen blir klar.
3. Tillsätt vitkål och stek ihop, c:a 2 minuter.
4. Tillsätt riven morot och stek ihop 1 minut
5. Tillsätt ostronsås, Maggi-sås och soja. Stek ihop, c:a 2 minuter
6. Tillsätt glasnudlar och stäng av värmen. Blanda allting ordentligt, c:a 2 minuter
7. Låt fyllningen svalna helt.
Vika vårrullar
1. Ta upp en platta och lägg den som en ruter
2. Lägg en rågad msk med fyllning på plattan från nedre hörnet, c:a 5 cm
3. Vik upp och rulla en eller två gånger
4. Vik in vänster hörn och sedan höger hörn
5. Rulla upp till övre delen har c:a 4 cm kvar
6. Pensla med vispat ägg och rulla så plattan fäster ordentligt.
7. Fritera vårrullar på ganska hög värmen tills de har fått fin färg.
8. Servera med sweet chilisås