Det är lätt att göra än ni tror. Det går bra att frysa och fritera direkt efter tar ut från frysen.
40 st
Ingredienser
170 g Quorn färs
150 g grovt riven morot
150 g strimlade vitkål
150 g strimlade champinjoner
1 påse vårrulleplattor storlek 215mmx215mm (tinade)
1.5 msk matolja
130 g blötande glasnudlar
1 msk Maggi-sås
3 msk vegetarisk champinjon sås
2 msk thailändsk sojasås
1 ägg
Frityrolja
Gör gå här
1. Lägg glasnudlar i ljummet vatten ca: 10 minuter. Sedan tar nudlar upp och låter vatten rinna ut i ett dukslag.
2. Häll oljan i stekpanna i medium varme och tillsätt svampen. Stek till vatten är borta.
3. Tillsätt färsen och stek ca: 2 minuter
4. Tillsätt vitkål och stek ihop ca: 2 minuter
4. Tillsätt riven morot, svampsås, Maggi-sås och soja. Stek ihop ca: 2 minuter
6. Tillsätt glassnudlar och stäng av varme. Stek till allting bland väl ca: 2 minuter
7. Låter fyllning svalna helt.
Vika vårrullar
1. Ta upp en platta och lägga i
2. Lägg fyllning i plattan från nere sidan ca 5 cm
3. Vika upp och rulla en eller två gånger
4. Vika vänster kant och sedan höger kant
5. Rulla till övre delen ha 4 cm kvar
6. Pensla med vispade ägg och rulla så plattan fästa sig ordentligt.
7. Fritera vårrullar på ganska hög värmen tills de har fått fin färg.
8. Servera med sweet chilisås
40 st
Ingredienser
170 g Quorn färs
150 g grovt riven morot
150 g strimlade vitkål
150 g strimlade champinjoner
1 påse vårrulleplattor storlek 215mmx215mm (tinade)
1.5 msk matolja
130 g blötande glasnudlar
1 msk Maggi-sås
3 msk vegetarisk champinjon sås
2 msk thailändsk sojasås
1 ägg
Frityrolja
Gör gå här
1. Lägg glasnudlar i ljummet vatten ca: 10 minuter. Sedan tar nudlar upp och låter vatten rinna ut i ett dukslag.
2. Häll oljan i stekpanna i medium varme och tillsätt svampen. Stek till vatten är borta.
3. Tillsätt färsen och stek ca: 2 minuter
4. Tillsätt vitkål och stek ihop ca: 2 minuter
4. Tillsätt riven morot, svampsås, Maggi-sås och soja. Stek ihop ca: 2 minuter
6. Tillsätt glassnudlar och stäng av varme. Stek till allting bland väl ca: 2 minuter
7. Låter fyllning svalna helt.
Vika vårrullar
2. Lägg fyllning i plattan från nere sidan ca 5 cm
3. Vika upp och rulla en eller två gånger
4. Vika vänster kant och sedan höger kant
5. Rulla till övre delen ha 4 cm kvar
6. Pensla med vispade ägg och rulla så plattan fästa sig ordentligt.
7. Fritera vårrullar på ganska hög värmen tills de har fått fin färg.
8. Servera med sweet chilisås

















