2-3 portioner
Ingredienser
500 g kallnat kokt ris
1 dl osaltade rostade cashewnötter (valfri)
180 g fermenterad korv
1/2 stor tomat
50 g broccoli
1 st röd steklök
2 st ägg
1 st salladslök
3 msk rapsolja
1 msk ljus soja
1 tsk Maggi-sås
2 krm strösocker
1 krm svartpeppar
Gör så här
- Skär broccoli och salladslöken i små bitar.
- Skiva tomaten och rödlöken i tunna skivor.
- Skär korven i lagom stora bitar.
- Häll oljan i en stekpanna på lite hög värme.
- Tillsätt rödlök när stekpannan är varm. Stek löken 30 sekunder.
- Tillsätt korven och stek 3 minuter.
- Tillsätt äggen och rör om till äggen blir färdig.
- Tillsätt broccoli och stek 1 minut.
- Tillsätt soja, Maggi-sås, socker och peppar, rör om.
- Tillsätt riset och rör om tills allt är blandat väl.
- Tillsätt tomaten och salladslöken, rör om.
- Tillsätt cashewnötter och rör om, smaka av.
- Servera med tomater och gurka.